Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Novinky
07.10.2021
Prémiové značky Napapijri, North Sails a iQ Company
UV oblečení iQ Company Nabízíme kompletní sortiment uv oblečení iQ Company: pánská a dámská trička na běžné nošení i do vody s uv ochranou až 300+. L... číst celé
07.10.2021
Trička Diesel nově v e-shopu
ORIGINÁLNÍ A STYLOVÁ TRIČKA DIESEL  číst celé
10.11.2021
Trička Levi's nově v e-shopu
ORIGINÁLNÍ A STYLOVÁ TRIČKA LEVI'S číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
09.11.2021
Napapijri je oblečení pro milovníky exotických destinací, cestování a nevšedních expedicí.
Značka NAPAPIJRI byla založena v roce 1987 Giulianem Rossetem, výrobcem zavazadel pro vysokohorskou turistiku, v Itálii. Značka se zaměřuje na ležérní... číst celé
02.10.2021
North Sails - prémiová značka funkčního oblečení ve špičkové kvalitě.
Všechny trička, mikiny a bundy značky North Sails jsou vyráběny z udržitelných materiálů jako je organická a recyklovaná bavlna a recyklované plasty. číst celé
01.10.2021
UV oblečení iQ Company
UV oblečení iQ Company s ochranou až 300+ číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Výprodej potápěčských potřeb

Totální výprodej potápěčských potřeb a vybavení značky Cressi na přístrojové potápění, šnorchlování, freediving a spearfishing.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Prémiové značky

Napapijri je oblečení pro milovníky exotických destinací, cestování a nevšedních expedicí.
09.11.2021
Napapijri je oblečení pro milovníky exotických destinací, cestování a nevšedních expedicí.
Značka NAPAPIJRI byla založena v roce 1987 Giulianem Rossetem, výrobcem zavazadel pro vysokohorskou turistiku, v Itálii. Značka se zaměřuje na ležérní... číst celé
North Sails - prémiová značka funkčního oblečení ve špičkové kvalitě.
02.10.2021
North Sails - prémiová značka funkčního oblečení ve špičkové kvalitě.
Všechny trička, mikiny a bundy značky North Sails jsou vyráběny z udržitelných materiálů jako je organická a recyklovaná bavlna a recyklované plasty. číst celé
UV oblečení iQ Company
01.10.2021
UV oblečení iQ Company
UV oblečení iQ Company s ochranou až 300+ číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
PRÉMIOVÉ MÓDNÍ ZNAČKY
Kde nás najdete

Tylova 558/10

284 01 Kutná Hora

 

 

Kontakty
Diveinn Sportswear
Diveinn s.r.o.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz