Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Novinky
07.10.2021
Prémiové značky Napapijri, North Sails a iQ Company
UV oblečení iQ Company Nabízíme kompletní sortiment uv oblečení iQ Company: pánská a dámská trička na běžné nošení i do vody s uv ochranou až 300+. L... číst celé
07.10.2021
Trička Diesel nově v e-shopu
ORIGINÁLNÍ A STYLOVÁ TRIČKA DIESEL  číst celé
10.11.2021
Trička Levi's nově v e-shopu
ORIGINÁLNÍ A STYLOVÁ TRIČKA LEVI'S číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
09.11.2021
Napapijri je oblečení pro milovníky exotických destinací, cestování a nevšedních expedicí.
Značka NAPAPIJRI byla založena v roce 1987 Giulianem Rossetem, výrobcem zavazadel pro vysokohorskou turistiku, v Itálii. Značka se zaměřuje na ležérní... číst celé
02.10.2021
North Sails - prémiová značka funkčního oblečení ve špičkové kvalitě.
Všechny trička, mikiny a bundy značky North Sails jsou vyráběny z udržitelných materiálů jako je organická a recyklovaná bavlna a recyklované plasty. číst celé
01.10.2021
UV oblečení iQ Company
UV oblečení iQ Company s ochranou až 300+ číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Výprodej potápěčských potřeb

Totální výprodej potápěčských potřeb a vybavení značky Cressi na přístrojové potápění, šnorchlování, freediving a spearfishing.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Prémiové značky

Napapijri je oblečení pro milovníky exotických destinací, cestování a nevšedních expedicí.
09.11.2021
Napapijri je oblečení pro milovníky exotických destinací, cestování a nevšedních expedicí.
Značka NAPAPIJRI byla založena v roce 1987 Giulianem Rossetem, výrobcem zavazadel pro vysokohorskou turistiku, v Itálii. Značka se zaměřuje na ležérní... číst celé
North Sails - prémiová značka funkčního oblečení ve špičkové kvalitě.
02.10.2021
North Sails - prémiová značka funkčního oblečení ve špičkové kvalitě.
Všechny trička, mikiny a bundy značky North Sails jsou vyráběny z udržitelných materiálů jako je organická a recyklovaná bavlna a recyklované plasty. číst celé
UV oblečení iQ Company
01.10.2021
UV oblečení iQ Company
UV oblečení iQ Company s ochranou až 300+ číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
PRÉMIOVÉ MÓDNÍ ZNAČKY
Kde nás najdete

Tylova 558/10

284 01 Kutná Hora

 

 

Kontakty
Diveinn Sportswear
Diveinn s.r.o.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz